Emoji 🧗 - Person som klättrar

🧗

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🧗

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är person som klättrar. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är person climbing.


Statistik för emoji 🧗

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🧗 ("person som klättrar"), ligger på plats 1009 av alla 1898 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🧗 är februari, senast hade den ungefär 40 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är mars. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🧗.


Andra varianter av emoji "person som klättrar"

Person som klättrar är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🧗🏻

Vad betyder 🧗🏻

Emojin 🧗🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som klättrar, ljus hudfärg" och representerar emojin person som klättrar med ljus hudfärg.

🧗🏼

Vad betyder 🧗🏼

Emojin 🧗🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som klättrar, beige hudfärg" och representerar emojin person som klättrar med beige hudfärg.

🧗🏽

Vad betyder 🧗🏽

Emojin 🧗🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som klättrar, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin person som klättrar med ljusbrun hudfärg.

🧗🏾

Vad betyder 🧗🏾

Emojin 🧗🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som klättrar, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin person som klättrar med mörkbrun hudfärg.

🧗🏿

Vad betyder 🧗🏿

Emojin 🧗🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som klättrar, mörk hudfärg" och representerar emojin person som klättrar med mörk hudfärg.


Info om emoji person som klättrar

Här kan du läsa mer om emojin 🧗. Den huvudgrupp som emojin person som klättrar hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1897 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just person som klättrar finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji person som klättrar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Person climbing
🇳🇴 Norska: Person som klatrer
🇩🇰 Danska: Person, der klatrer
🇫🇮 Finska: Henkilö kiipeilyä


Kopiera och använd emoji 🧗

Om du vill kopiera emojin person som klättrar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9D7

HTML-kod:   🧗


Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"