Emoji Dans och teater

🎭

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji dans och teater

Här hittar du emojin dans och teater avbildad i stor storlek. Emojin dans och teater hör till den interna emojigruppen Nyårsafton.  Den huvudgrupp som emojin dans och teater hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 91 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just dans och teater finns det dock inte några varianter till.

Emoji dans och teater på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin dans och teater heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Performing arts
🇳🇴 Norska: Teater
🇩🇰 Danska: Scenekunst
🇫🇮 Finska: Esittävät taiteet

Kopiera och använd emoji dans och teater

Om du vill kopiera emojin dans och teater för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji dans och teater kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji dans och teater

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3AD

HTML-kod:   🎭

Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"