Emoji Videospel

🎮

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji videospel

Här hittar du emojin videospel avbildad i stor storlek. Emojin videospel hör till de interna emojigrupperna Födelsedag, Julafton.  Den huvudgrupp som emojin videospel hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 91 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just videospel finns det dock inte några varianter till.

Emoji videospel på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin videospel heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Video game
🇳🇴 Norska: Videospillkontroller
🇩🇰 Danska: Styreenhed til videospil
🇫🇮 Finska: Videopeliohjain

Kopiera och använd emoji videospel

Om du vill kopiera emojin videospel för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji videospel kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji videospel

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3AE

HTML-kod:   🎮

Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"