Emoji Kvinnlig cyklist

🚴‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kvinnlig cyklist

Här hittar du emojin kvinnlig cyklist avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin kvinnlig cyklist hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 91 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig cyklist finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji kvinnlig cyklist på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kvinnlig cyklist heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman biking
🇳🇴 Norska: Kvinne som sykler
🇩🇰 Danska: Kvindelig cyklist
🇫🇮 Finska: Naispyöräilijä

Andra varianter av emoji "kvinnlig cyklist"


Kopiera och använd emoji kvinnlig cyklist

Om du vill kopiera emojin kvinnlig cyklist för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kvinnlig cyklist kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kvinnlig cyklist

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F6B4 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   🚴‍♀️

Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"