Emoji 🚴‍♀️ - Kvinnlig cyklist

🚴‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🚴‍♀️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinnlig cyklist. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman biking.

Info om emoji kvinnlig cyklist

Här kan du läsa mer om emojin 🚴‍♀️. Den huvudgrupp som emojin kvinnlig cyklist hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 112 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig cyklist finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji kvinnlig cyklist på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman biking
🇳🇴 Norska: Kvinne som sykler
🇩🇰 Danska: Kvindelig cyklist
🇫🇮 Finska: Naispyöräilijä

Andra varianter av emoji "kvinnlig cyklist"


Kopiera och använd emoji 🚴‍♀️

Om du vill kopiera emojin kvinnlig cyklist för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F6B4 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   🚴‍♀️

Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"


Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!