Emoji 🚣‍♀️ - Kvinna som ror en båt

🚣‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🚣‍♀️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinna som ror en båt. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman rowing boat.


Andra varianter av emoji "kvinna som ror en båt"

Kvinna som ror en båt är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🚣🏻‍♀️

Vad betyder 🚣🏻‍♀️

Emojin 🚣🏻‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som ror en båt, ljus hudfärg" och representerar emojin kvinna som ror en båt med ljus hudfärg.

🚣🏼‍♀️

Vad betyder 🚣🏼‍♀️

Emojin 🚣🏼‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som ror en båt, beige hudfärg" och representerar emojin kvinna som ror en båt med beige hudfärg.

🚣🏽‍♀️

Vad betyder 🚣🏽‍♀️

Emojin 🚣🏽‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som ror en båt, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin kvinna som ror en båt med ljusbrun hudfärg.

🚣🏾‍♀️

Vad betyder 🚣🏾‍♀️

Emojin 🚣🏾‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som ror en båt, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin kvinna som ror en båt med mörkbrun hudfärg.

🚣🏿‍♀️

Vad betyder 🚣🏿‍♀️

Emojin 🚣🏿‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som ror en båt, mörk hudfärg" och representerar emojin kvinna som ror en båt med mörk hudfärg.


Info om emoji kvinna som ror en båt

Här kan du läsa mer om emojin 🚣‍♀️. Den huvudgrupp som emojin kvinna som ror en båt hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 121 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinna som ror en båt finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinna som ror en båt på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman rowing boat
🇳🇴 Norska: Kvinne som ror en båt
🇩🇰 Danska: Kvinde, der ror en båd
🇫🇮 Finska: Venettä soutava nainen


Kopiera och använd emoji 🚣‍♀️

Om du vill kopiera emojin kvinna som ror en båt för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F6A3 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   🚣‍♀️


Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"