Emoji Skida och pjäxa

🎿

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji skida och pjäxa

Här hittar du emojin skida och pjäxa avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin skida och pjäxa hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 91 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just skida och pjäxa finns det dock inte några varianter till.

Emoji skida och pjäxa på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin skida och pjäxa heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Ski and ski boot
🇳🇴 Norska: Ski
🇩🇰 Danska: Ski
🇫🇮 Finska: Sukset

Kopiera och använd emoji skida och pjäxa

Om du vill kopiera emojin skida och pjäxa för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji skida och pjäxa kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji skida och pjäxa

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3BF

HTML-kod:   🎿

Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"