Emoji Mål

🥅

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji mål

Här hittar du emojin mål avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin mål hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 91 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just mål finns det dock inte några varianter till.

Emoji mål på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin mål heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Wilted flower
🇳🇴 Norska: Mål
🇩🇰 Danska: Målnet
🇫🇮 Finska: Maaliverkko

Kopiera och använd emoji mål

Om du vill kopiera emojin mål för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji mål kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji mål

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F945

HTML-kod:   🥅

Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"