Emoji Basketboll och korg

🏀

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji basketboll och korg

Här hittar du emojin basketboll och korg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin basketboll och korg hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 91 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just basketboll och korg finns det dock inte några varianter till.

Emoji basketboll och korg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin basketboll och korg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Basketball
🇳🇴 Norska: Basketball
🇩🇰 Danska: Basketball
🇫🇮 Finska: Koripallo

Kopiera och använd emoji basketboll och korg

Om du vill kopiera emojin basketboll och korg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji basketboll och korg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji basketboll och korg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3C0

HTML-kod:   🏀

Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"