Emoji 🤸‍♂️ - Man som hjular

🤸‍♂️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤸‍♂️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är man som hjular. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är man cartwheeling.


Andra varianter av emoji "man som hjular"

Man som hjular är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🤸🏻‍♂️

Vad betyder 🤸🏻‍♂️

Emojin 🤸🏻‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man som hjular, ljus hudfärg" och representerar emojin man som hjular med ljus hudfärg.

🤸🏼‍♂️

Vad betyder 🤸🏼‍♂️

Emojin 🤸🏼‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man som hjular, beige hudfärg" och representerar emojin man som hjular med beige hudfärg.

🤸🏽‍♂️

Vad betyder 🤸🏽‍♂️

Emojin 🤸🏽‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man som hjular, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin man som hjular med ljusbrun hudfärg.

🤸🏾‍♂️

Vad betyder 🤸🏾‍♂️

Emojin 🤸🏾‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man som hjular, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin man som hjular med mörkbrun hudfärg.

🤸🏿‍♂️

Vad betyder 🤸🏿‍♂️

Emojin 🤸🏿‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man som hjular, mörk hudfärg" och representerar emojin man som hjular med mörk hudfärg.


Info om emoji man som hjular

Här kan du läsa mer om emojin 🤸‍♂️. Den huvudgrupp som emojin man som hjular hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 121 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just man som hjular finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji man som hjular på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man cartwheeling
🇳🇴 Norska: Mann som slår hjul
🇩🇰 Danska: Mand, der slår en vejrmølle
🇫🇮 Finska: Mies tekee kärrynpyörän


Kopiera och använd emoji 🤸‍♂️

Om du vill kopiera emojin man som hjular för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F938 200D 2642 FE0F

HTML-kod:   🤸‍♂️


Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"