Emoji 🚴‍♂️ - Manlig cyklist

🚴‍♂️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🚴‍♂️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är manlig cyklist. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är man biking.


Andra varianter av emoji "manlig cyklist"

Manlig cyklist är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🚴🏻‍♂️

Vad betyder 🚴🏻‍♂️

Emojin 🚴🏻‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig cyklist, ljus hudfärg" och representerar emojin manlig cyklist med ljus hudfärg.

🚴🏼‍♂️

Vad betyder 🚴🏼‍♂️

Emojin 🚴🏼‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig cyklist, beige hudfärg" och representerar emojin manlig cyklist med beige hudfärg.

🚴🏽‍♂️

Vad betyder 🚴🏽‍♂️

Emojin 🚴🏽‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig cyklist, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin manlig cyklist med ljusbrun hudfärg.

🚴🏾‍♂️

Vad betyder 🚴🏾‍♂️

Emojin 🚴🏾‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig cyklist, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin manlig cyklist med mörkbrun hudfärg.

🚴🏿‍♂️

Vad betyder 🚴🏿‍♂️

Emojin 🚴🏿‍♂️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig cyklist, mörk hudfärg" och representerar emojin manlig cyklist med mörk hudfärg.


Info om emoji manlig cyklist

Här kan du läsa mer om emojin 🚴‍♂️. Den huvudgrupp som emojin manlig cyklist hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 121 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manlig cyklist finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji manlig cyklist på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man biking
🇳🇴 Norska: Mann som sykler
🇩🇰 Danska: Mandlig cyklist
🇫🇮 Finska: Miespyöräilijä


Kopiera och använd emoji 🚴‍♂️

Om du vill kopiera emojin manlig cyklist för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F6B4 200D 2642 FE0F

HTML-kod:   🚴‍♂️


Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"