Emoji Kvinnlig basketbollspelare

⛹️‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kvinnlig basketbollspelare

Här hittar du emojin kvinnlig basketbollspelare avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin kvinnlig basketbollspelare hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 91 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig basketbollspelare finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji kvinnlig basketbollspelare på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kvinnlig basketbollspelare heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman bouncing ball
🇳🇴 Norska: Kvinnelig basketballspiller
🇩🇰 Danska: Kvindelig basketballspiller
🇫🇮 Finska: Naiskoripalloilija

Andra varianter av emoji "kvinnlig basketbollspelare"


Kopiera och använd emoji kvinnlig basketbollspelare

Om du vill kopiera emojin kvinnlig basketbollspelare för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kvinnlig basketbollspelare kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kvinnlig basketbollspelare

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   26F9 FE0F 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   ⛹️‍♀️

Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"