Emoji ⛹️‍♀️ - Kvinnlig basketbollspelare

⛹️‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ⛹️‍♀️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinnlig basketbollspelare. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman bouncing ball.


Andra varianter av emoji "kvinnlig basketbollspelare"

Kvinnlig basketbollspelare är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

⛹🏻‍♀️

Vad betyder ⛹🏻‍♀️

Emojin ⛹🏻‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig basketbollspelare, ljus hudfärg" och representerar emojin kvinnlig basketbollspelare med ljus hudfärg.

⛹🏼‍♀️

Vad betyder ⛹🏼‍♀️

Emojin ⛹🏼‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig basketbollspelare, beige hudfärg" och representerar emojin kvinnlig basketbollspelare med beige hudfärg.

⛹🏽‍♀️

Vad betyder ⛹🏽‍♀️

Emojin ⛹🏽‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig basketbollspelare, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin kvinnlig basketbollspelare med ljusbrun hudfärg.

⛹🏾‍♀️

Vad betyder ⛹🏾‍♀️

Emojin ⛹🏾‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig basketbollspelare, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin kvinnlig basketbollspelare med mörkbrun hudfärg.

⛹🏿‍♀️

Vad betyder ⛹🏿‍♀️

Emojin ⛹🏿‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig basketbollspelare, mörk hudfärg" och representerar emojin kvinnlig basketbollspelare med mörk hudfärg.


Info om emoji kvinnlig basketbollspelare

Här kan du läsa mer om emojin ⛹️‍♀️. Den huvudgrupp som emojin kvinnlig basketbollspelare hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 121 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig basketbollspelare finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinnlig basketbollspelare på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman bouncing ball
🇳🇴 Norska: Kvinnelig basketballspiller
🇩🇰 Danska: Kvindelig basketballspiller
🇫🇮 Finska: Naiskoripalloilija


Kopiera och använd emoji ⛹️‍♀️

Om du vill kopiera emojin kvinnlig basketbollspelare för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   26F9 FE0F 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   ⛹️‍♀️


Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"