Emoji Violin

🎻

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji violin

Här hittar du emojin violin avbildad i stor storlek. Emojin violin hör till de interna emojigrupperna Bröllop, Alla hjärtans dag.  Den huvudgrupp som emojin violin hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 91 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just violin finns det dock inte några varianter till.

Emoji violin på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin violin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Violin
🇳🇴 Norska: Fiolin
🇩🇰 Danska: Violin
🇫🇮 Finska: Viulu

Kopiera och använd emoji violin

Om du vill kopiera emojin violin för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji violin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji violin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3BB

HTML-kod:   🎻

Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"