Emoji Landhockeyklubba och boll

🏑

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji landhockeyklubba och boll

Här hittar du emojin landhockeyklubba och boll avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin landhockeyklubba och boll hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 91 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just landhockeyklubba och boll finns det dock inte några varianter till.

Emoji landhockeyklubba och boll på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin landhockeyklubba och boll heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Field hockey stick and ball
🇳🇴 Norska: Landhockeykølle og ball
🇩🇰 Danska: Hockeystav og bold
🇫🇮 Finska: Maahockeymaila ja -pallo

Kopiera och använd emoji landhockeyklubba och boll

Om du vill kopiera emojin landhockeyklubba och boll för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji landhockeyklubba och boll kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji landhockeyklubba och boll

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3D1

HTML-kod:   🏑

Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"