Emoji Pil och båge

🏹

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji pil och båge

Här hittar du emojin pil och båge avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin pil och båge hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 91 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just pil och båge finns det dock inte några varianter till.

Emoji pil och båge på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin pil och båge heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Bow and arrow
🇳🇴 Norska: Pil og bue
🇩🇰 Danska: Bue og pil
🇫🇮 Finska: Jousi ja nuoli

Kopiera och använd emoji pil och båge

Om du vill kopiera emojin pil och båge för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji pil och båge kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji pil och båge

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3F9

HTML-kod:   🏹

Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"