Emoji Badmintonracket och badmintonboll

🏸

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji badmintonracket och badmintonboll

Här hittar du emojin badmintonracket och badmintonboll avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin badmintonracket och badmintonboll hör till är Aktivitet och sport, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 91 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just badmintonracket och badmintonboll finns det dock inte några varianter till.

Emoji badmintonracket och badmintonboll på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin badmintonracket och badmintonboll heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Badminton racquet and shuttlecock
🇳🇴 Norska: Badmintonracket og badmintonball
🇩🇰 Danska: Badmintonketsjer og fjerbold
🇫🇮 Finska: Sulkapallomaila ja -pallo

Kopiera och använd emoji badmintonracket och badmintonboll

Om du vill kopiera emojin badmintonracket och badmintonboll för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji badmintonracket och badmintonboll kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji badmintonracket och badmintonboll

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3F8

HTML-kod:   🏸

Andra emojis i gruppen "aktivitet och sport"