Emoji 🇻🇮 - Amerikanska Jungfruöarna flagga

🇻🇮

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🇻🇮

Denna emoji tillhör gruppen emojiflaggor, och represeterar därför antingen ett land eller en särskild företeelse som kan förknippas med en flagga. Vilket land eller företeelse det handlar om brukar emojins namn skvallra om, vilket är amerikanska jungfruöarna emoji flagga. Ibland får man även ledtrådar av emojins engelska originalnamn, som är flag: u.s. virgin islands.

Om landet Amerikanska Jungfruöarna

Amerikanska Jungfruöarna är ett land i världen som har en egen emoji flagga 🇻🇮, och har en yta av 346,4 km2. Landet i sig har en befolkning på ungefär 110 000 människor. Det (eller de) språk som människor i Amerikanska Jungfruöarna talar är engelska, och den valuta som man använder är amerikansk dollar (med valutakod USD). Landskoden i Amerikanska Jungfruöarna är VI (eller VIR om man använder 3-bokstäversvarianten), och landsnumret för att ringa till någon som bor i Amerikanska Jungfruöarna är +1-340.


Statistik för emoji 🇻🇮

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🇻🇮 ("amerikanska jungfruöarna-flagga"), ligger på plats 769 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🇻🇮 är februari, senast hade den ungefär 50 visningar på vår sajt under denna månad. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🇻🇮.


Info om emoji amerikanska jungfruöarna-flagga

Här kan du läsa mer om emojin 🇻🇮. Den huvudgrupp som emojin amerikanska jungfruöarna-flagga hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just amerikanska jungfruöarna-flagga finns det dock inte några varianter till.


Emoji amerikanska jungfruöarna-flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Flag: U.S. Virgin Islands
🇳🇴 Norska: Flagget til De amerikanske Jomfruøyer
🇩🇰 Danska: De Amerikanske Jomfruøers flag
🇫🇮 Finska: Yhdysvaltain Neitsytsaarten lippu


Kopiera och använd emoji 🇻🇮

Om du vill kopiera emojin amerikanska jungfruöarna-flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F1FB 1F1EE

HTML-kod:   🇻🇮


Andra emojis i gruppen "flaggor"