Emoji 🇮🇲 - Isle of man flagga

🇮🇲

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🇮🇲

Denna emoji tillhör gruppen emojiflaggor, och represeterar därför antingen ett land eller en särskild företeelse som kan förknippas med en flagga. Vilket land eller företeelse det handlar om brukar emojins namn skvallra om, vilket är isle of man emoji flagga. Ibland får man även ledtrådar av emojins engelska originalnamn, som är flag: isle of man.

Om landet Isle of Man

Isle of Man är ett land i världen som har en egen emoji flagga 🇮🇲, och har en yta av 572 km2. Landet i sig har en befolkning på ungefär 85 000 människor. Det (eller de) språk som människor i Isle of Man talar är engelska och manx, och den valuta som man använder är man-pund och brittiskt pund (med valutakod GBP).Landskoden för att ringa till någon som bor i Isle of Man är +44.


Info om emoji isle of man-flagga

Här kan du läsa mer om emojin 🇮🇲. Den huvudgrupp som emojin isle of man-flagga hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 269 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just isle of man-flagga finns det dock inte några varianter till.


Emoji isle of man-flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Flag: Isle of Man
🇳🇴 Norska: Flagget til Isle of Man
🇩🇰 Danska: Isle of Mans flag
🇫🇮 Finska: Mansaaren lippu


Kopiera och använd emoji 🇮🇲

Om du vill kopiera emojin isle of man-flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F1EE 1F1F2

HTML-kod:   🇮🇲


Andra emojis i gruppen "flaggor"