Emoji 🇲🇲 - Burma flagga

🇲🇲

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🇲🇲

Denna emoji tillhör gruppen emojiflaggor, och represeterar därför antingen ett land eller en särskild företeelse som kan förknippas med en flagga. Vilket land eller företeelse det handlar om brukar emojins namn skvallra om, vilket är burma emoji flagga. Ibland får man även ledtrådar av emojins engelska originalnamn, som är myanmar (burma) flag.


Statistik för emoji 🇲🇲

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🇲🇲 ("burma-flagga"), ligger på plats 1357 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🇲🇲 är februari, senast hade den ungefär 30 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är mars. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🇲🇲.


Info om emoji burma-flagga

Här kan du läsa mer om emojin 🇲🇲. Den huvudgrupp som emojin burma-flagga hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just burma-flagga finns det dock inte några varianter till.


Emoji burma-flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Myanmar (burma) flag
🇳🇴 Norska: Flagget til Myanmar (Burma)
🇩🇰 Danska: Myanmars (Burma) flag
🇫🇮 Finska: Myanmarin (Burman) lippu


Kopiera och använd emoji 🇲🇲

Om du vill kopiera emojin burma-flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F1F2 1F1F2

HTML-kod:   🇲🇲


Andra emojis i gruppen "flaggor"