Emoji 🇸🇹 - São Tomé och Príncipe flagga

🇸🇹

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🇸🇹

Denna emoji tillhör gruppen emojiflaggor, och represeterar därför antingen ett land eller en särskild företeelse som kan förknippas med en flagga. Vilket land eller företeelse det handlar om brukar emojins namn skvallra om, vilket är são tomé och príncipe emoji flagga. Ibland får man även ledtrådar av emojins engelska originalnamn, som är flag: são tomé & príncipe.

Om landet São Tomé och Príncipe

São Tomé och Príncipe är ett land i världen som har en egen emoji flagga 🇸🇹, och har en yta av 1 001 km2. Landet i sig har en befolkning på ungefär 220 000 människor. Det (eller de) språk som människor i São Tomé och Príncipe talar är portugisiska, och den valuta som man använder är dobra (med valutakod STD). Landskoden i São Tomé och Príncipe är ST (eller STP om man använder 3-bokstäversvarianten), och landsnumret för att ringa till någon som bor i São Tomé och Príncipe är +239.


Info om emoji são tomé och príncipe-flagga

Här kan du läsa mer om emojin 🇸🇹. Den huvudgrupp som emojin são tomé och príncipe-flagga hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 269 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just são tomé och príncipe-flagga finns det dock inte några varianter till.


Emoji são tomé och príncipe-flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Flag: São Tomé & Príncipe
🇳🇴 Norska: Flagget til São Tomé og Príncipe
🇩🇰 Danska: São Tomés & Príncipes flag
🇫🇮 Finska: São Tomé ja Príncipen lippu


Kopiera och använd emoji 🇸🇹

Om du vill kopiera emojin são tomé och príncipe-flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F1F8 1F1F9

HTML-kod:   🇸🇹


Andra emojis i gruppen "flaggor"