Emoji 🇪🇸 - Spanien flagga

🇪🇸

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Landet Spanien 🇪🇸

Spanien har länge varit och är fortfarande en riktig favorit bland svenska turister, framför allt när det gäller ungdomar är den spanska solkusten ett riktigt hett resmål. Bland annat partystaden Malaga där man kan hitta de riktigt feta festerna, på sajten Resmål.com finns en riktigt bra sektion om Malaga - det finns även riktigt mycket info om olika uteställen i Malaga och även om saker att göra när man inte festar, som t.ex. att ligga på beachen eller klättra vid Caminito del Rey.


Statistik för emoji 🇪🇸

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🇪🇸 ("spanien-flagga"), ligger på plats 766 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🇪🇸 är februari, senast hade den ungefär 50 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är mars. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🇪🇸.


Info om emoji spanien-flagga

Här kan du läsa mer om emojin 🇪🇸. Den huvudgrupp som emojin spanien-flagga hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just spanien-flagga finns det dock inte några varianter till.


Emoji spanien-flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Flag: Spain
🇳🇴 Norska: Flagget til Spania
🇩🇰 Danska: Spaniens flag
🇫🇮 Finska: Espanjan lippu


Kopiera och använd emoji 🇪🇸

Om du vill kopiera emojin spanien-flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F1EA 1F1F8

HTML-kod:   🇪🇸


Andra emojis i gruppen "flaggor"