Emoji 🇩🇪 - Tyskland flagga

🇩🇪

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Landet Tyskland 🇩🇪

Det europeiska landet Tyskland är en riktig favorit bland svenskarna, nästan på samma sätt som Sverige och dess älgar är en riktig favorit bland tyskarna. Om ni skall åka eller planerar en resa till Tyskland, så är tysklands-sajten Tyskland.nu en riktigt bra utgångspunkt då den tar upp det mesta om och kring i Tyskland, framför allt när det kommer till Berlin! Så surfa gärna vidare till deras reseguide till Berlin. Givetvis finns mycket mer på deras tysklands-sajt än bara tips kring Berlin, det finns även djupgående sidor om t.ex. München och Leipzig.


Statistik för emoji 🇩🇪

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🇩🇪 ("tyskland-flagga"), ligger på plats 1080 av alla 1898 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🇩🇪 är oktober, senast hade den ungefär 40 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är februari. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🇩🇪.


Info om emoji tyskland-flagga

Här kan du läsa mer om emojin 🇩🇪. Den huvudgrupp som emojin tyskland-flagga hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1897 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just tyskland-flagga finns det dock inte några varianter till.


Emoji tyskland-flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Flag: Germany
🇳🇴 Norska: Flagget til Tyskland
🇩🇰 Danska: Tysklands flag
🇫🇮 Finska: Saksan lippu


Kopiera och använd emoji 🇩🇪

Om du vill kopiera emojin tyskland-flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F1E9 1F1EA

HTML-kod:   🇩🇪


Andra emojis i gruppen "flaggor"