Emoji Tyskland-flagga

🇩🇪

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji tyskland-flagga

Här hittar du emojin tyskland-flagga avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin tyskland-flagga hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 268 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just tyskland-flagga finns det dock inte några varianter till.

Landet tyskland 🇩🇪

Det europeiska landet Tyskland är en riktig favorit bland svenskarna, nästan på samma sätt som Sverige och dess älgar är en riktig favorit bland tyskarna. Om ni skall åka eller planerar en resa till Tyskland, så är tysklands-sajten Tyskland.nu en riktigt bra utgångspunkt då den tar upp det mesta om och kring i Tyskland, framför allt när det kommer till Berlin! Så surfa gärna vidare till deras reseguide till Berlin. Givetvis finns mycket mer på deras tysklands-sajt än bara tips kring Berlin, det finns även djupgående sidor om t.ex. München och Leipzig.

Emoji tyskland-flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin tyskland-flagga heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Germany flag
🇳🇴 Norska: Flagget til Tyskland
🇩🇰 Danska: Tysklands flag
🇫🇮 Finska: Saksan lippu

Kopiera och använd emoji tyskland-flagga

Om du vill kopiera emojin tyskland-flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji tyskland-flagga kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji tyskland-flagga

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F1E9 1F1EA

HTML-kod:   🇩🇪

Andra emojis i gruppen "flaggor"