Emoji Venezuela-flagga

🇻🇪

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji venezuela-flagga

Här hittar du emojin venezuela-flagga avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin venezuela-flagga hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 268 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just venezuela-flagga finns det dock inte några varianter till.

Emoji venezuela-flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin venezuela-flagga heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Venezuela flag
🇳🇴 Norska: Flagget til Venezuela
🇩🇰 Danska: Venezuelas flag
🇫🇮 Finska: Venezuelan lippu

Kopiera och använd emoji venezuela-flagga

Om du vill kopiera emojin venezuela-flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji venezuela-flagga kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji venezuela-flagga

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F1FB 1F1EA

HTML-kod:   🇻🇪

Andra emojis i gruppen "flaggor"