Emoji 🇰🇳 - Saint Kitts och Nevis flagga

🇰🇳

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🇰🇳

Denna emoji tillhör gruppen emojiflaggor, och represeterar därför antingen ett land eller en särskild företeelse som kan förknippas med en flagga. Vilket land eller företeelse det handlar om brukar emojins namn skvallra om, vilket är saint kitts och nevis emoji flagga. Ibland får man även ledtrådar av emojins engelska originalnamn, som är flag: st. kitts & nevis.

Om landet Saint Kitts och Nevis

Saint Kitts och Nevis är ett land i världen som har en egen emoji flagga 🇰🇳, och har en yta av 261 km2. Landet i sig har en befolkning på ungefär 53 000 människor. Det (eller de) språk som människor i Saint Kitts och Nevis talar är engelska, och den valuta som man använder är östkaribisk dollar (med valutakod XCD). Landskoden i Saint Kitts och Nevis är KN (eller KNA om man använder 3-bokstäversvarianten), och landsnumret för att ringa till någon som bor i Saint Kitts och Nevis är +1-869.


Statistik för emoji 🇰🇳

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🇰🇳 ("saint kitts och nevis-flagga"), ligger på plats 1824 av alla 1898 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🇰🇳 är februari, senast hade den ungefär 30 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är mars. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🇰🇳.


Info om emoji saint kitts och nevis-flagga

Här kan du läsa mer om emojin 🇰🇳. Den huvudgrupp som emojin saint kitts och nevis-flagga hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1897 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just saint kitts och nevis-flagga finns det dock inte några varianter till.


Emoji saint kitts och nevis-flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Flag: St. Kitts & Nevis
🇳🇴 Norska: Flagget til Saint Kitts og Nevis
🇩🇰 Danska: Skt. Kitts' & Nevis' flag
🇫🇮 Finska: Saint Kitts ja Nevisin lippu


Kopiera och använd emoji 🇰🇳

Om du vill kopiera emojin saint kitts och nevis-flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F1F0 1F1F3

HTML-kod:   🇰🇳


Andra emojis i gruppen "flaggor"