Emoji 🇵🇾 - Paraguay flagga

🇵🇾

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🇵🇾

Denna emoji tillhör gruppen emojiflaggor, och represeterar därför antingen ett land eller en särskild företeelse som kan förknippas med en flagga. Vilket land eller företeelse det handlar om brukar emojins namn skvallra om, vilket är paraguay emoji flagga. Ibland får man även ledtrådar av emojins engelska originalnamn, som är flag: paraguay.

Om landet Paraguay

Paraguay är ett land i världen som har en egen emoji flagga 🇵🇾, och har en yta av 406 752 km2. Landet i sig har en befolkning på ungefär 7 100 000 människor. Det (eller de) språk som människor i Paraguay talar är spanska och guarani, och den valuta som man använder är guarani (med valutakod PYG). Landskoden i Paraguay är PY (eller PRY om man använder 3-bokstäversvarianten), och landsnumret för att ringa till någon som bor i Paraguay är +595.

Info om emoji paraguay-flagga

Här kan du läsa mer om emojin 🇵🇾. Den huvudgrupp som emojin paraguay-flagga hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 269 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just paraguay-flagga finns det dock inte några varianter till.

Emoji paraguay-flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Flag: Paraguay
🇳🇴 Norska: Flagget til Paraguay
🇩🇰 Danska: Paraguays flag
🇫🇮 Finska: Paraguayn lippu

Kopiera och använd emoji 🇵🇾

Om du vill kopiera emojin paraguay-flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F1F5 1F1FE

HTML-kod:   🇵🇾

Andra emojis i gruppen "flaggor"