✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🇫🇰 - Falklandsöarna-flagga

🇫🇰

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🇫🇰

Denna emoji tillhör gruppen emojiflaggor, och represeterar därför antingen ett land eller en särskild företeelse som kan förknippas med en flagga. Vilket land eller företeelse det handlar om brukar emojins namn skvallra om, vilket är falklandsöarna-flagga. Ibland får man även ledtrådar av emojins engelska originalnamn, som är flag: falkland islands.

Info om emoji falklandsöarna-flagga

Här kan du läsa mer om emojin 🇫🇰. Den huvudgrupp som emojin falklandsöarna-flagga hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 269 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just falklandsöarna-flagga finns det dock inte några varianter till.

Emoji falklandsöarna-flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Flag: Falkland Islands
🇳🇴 Norska: Flagget til Falklandsøyene
🇩🇰 Danska: Falklandsøernes flag
🇫🇮 Finska: Falklandinsaarten lippu

Kopiera och använd emoji 🇫🇰

Om du vill kopiera emojin falklandsöarna-flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F1EB 1F1F0

HTML-kod:   🇫🇰

Andra emojis i gruppen "flaggor"


Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!