Emoji Svalbard och Jan Mayen-flagga

🇸🇯

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji svalbard och jan mayen-flagga

Här hittar du emojin svalbard och jan mayen-flagga avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin svalbard och jan mayen-flagga hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 268 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just svalbard och jan mayen-flagga finns det dock inte några varianter till.

Emoji svalbard och jan mayen-flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin svalbard och jan mayen-flagga heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Svalbard & jan mayen flag
🇳🇴 Norska: Flagget til Svalbard og Jan Mayen
🇩🇰 Danska: Svalbard flag
🇫🇮 Finska: Huippuvuoret lippu

Kopiera och använd emoji svalbard och jan mayen-flagga

Om du vill kopiera emojin svalbard och jan mayen-flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji svalbard och jan mayen-flagga kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji svalbard och jan mayen-flagga

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F1F8 1F1EF

HTML-kod:   🇸🇯

Andra emojis i gruppen "flaggor"