Emoji 🇸🇯 - Svalbard och Jan Mayen flagga

🇸🇯

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🇸🇯

Denna emoji tillhör gruppen emojiflaggor, och represeterar därför antingen ett land eller en särskild företeelse som kan förknippas med en flagga. Vilket land eller företeelse det handlar om brukar emojins namn skvallra om, vilket är svalbard och jan mayen emoji flagga. Ibland får man även ledtrådar av emojins engelska originalnamn, som är flag: svalbard & jan mayen.


Statistik för emoji 🇸🇯

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🇸🇯 ("svalbard och jan mayen-flagga"), ligger på plats 1578 av alla 1898 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🇸🇯 är februari, senast hade den ungefär 30 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är april. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🇸🇯.


Info om emoji svalbard och jan mayen-flagga

Här kan du läsa mer om emojin 🇸🇯. Den huvudgrupp som emojin svalbard och jan mayen-flagga hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1897 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just svalbard och jan mayen-flagga finns det dock inte några varianter till.


Emoji svalbard och jan mayen-flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Flag: Svalbard & Jan Mayen
🇳🇴 Norska: Flagget til Svalbard og Jan Mayen
🇩🇰 Danska: Svalbard flag
🇫🇮 Finska: Huippuvuoret lippu


Kopiera och använd emoji 🇸🇯

Om du vill kopiera emojin svalbard och jan mayen-flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F1F8 1F1EF

HTML-kod:   🇸🇯


Andra emojis i gruppen "flaggor"