Emoji Sint Maarten-flagga

🇸🇽

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji sint maarten-flagga

Här hittar du emojin sint maarten-flagga avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin sint maarten-flagga hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 268 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just sint maarten-flagga finns det dock inte några varianter till.

Emoji sint maarten-flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin sint maarten-flagga heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Sint maarten flag
🇳🇴 Norska: Flagget til Sint Maarten
🇩🇰 Danska: Sint Maartens flag
🇫🇮 Finska: Sint Maartenin lippu

Kopiera och använd emoji sint maarten-flagga

Om du vill kopiera emojin sint maarten-flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji sint maarten-flagga kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji sint maarten-flagga

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F1F8 1F1FD

HTML-kod:   🇸🇽

Andra emojis i gruppen "flaggor"