Emoji 🇬🇭 - Ghana-flagga

🇬🇭

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🇬🇭

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är ghana-flagga. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är ghana flag.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji ghana-flagga

Här kan du läsa mer om emojin 🇬🇭. Den huvudgrupp som emojin ghana-flagga hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 268 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ghana-flagga finns det dock inte några varianter till.

Emoji ghana-flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Ghana flag
🇳🇴 Norska: Flagget til Ghana
🇩🇰 Danska: Ghanas flag
🇫🇮 Finska: Ghanan lippu

Kopiera och använd emoji 🇬🇭

Om du vill kopiera emojin ghana-flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F1EC 1F1ED

HTML-kod:   🇬🇭

Andra emojis i gruppen "flaggor"


Denna sida innehåller annonslänkar till Reklamkungen, Bluebox och Buttericks