Emoji 🇮🇴 - Brittiska territoriet i Indiska oceanen flagga

🇮🇴

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🇮🇴

Denna emoji tillhör gruppen emojiflaggor, och represeterar därför antingen ett land eller en särskild företeelse som kan förknippas med en flagga. Vilket land eller företeelse det handlar om brukar emojins namn skvallra om, vilket är brittiska territoriet i indiska oceanen emoji flagga. Ibland får man även ledtrådar av emojins engelska originalnamn, som är flag: british indian ocean territory.

Om landet Brittiska territoriet i Indiska oceanen

Brittiska territoriet i Indiska oceanen är ett land i världen som har en egen emoji flagga 🇮🇴 , och har en yta av 60 km2. Landet i sig har en befolkning på ungefär 2 500 människor. Det (eller de) språk som människor i Brittiska territoriet i Indiska oceanen talar är engelska, och den valuta som man använder är amerikansk dollar och brittiskt pund (med valutakod USD). Landskoden i Brittiska territoriet i Indiska oceanen är IO (eller IOT om man använder 3-bokstäversvarianten), och landsnumret för att ringa till någon som bor i Brittiska territoriet i Indiska oceanen är +246.

Info om emoji brittiska territoriet i indiska oceanen-flagga

Här kan du läsa mer om emojin 🇮🇴. Den huvudgrupp som emojin brittiska territoriet i indiska oceanen-flagga hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 269 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just brittiska territoriet i indiska oceanen-flagga finns det dock inte några varianter till.

Emoji brittiska territoriet i indiska oceanen-flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Flag: British Indian Ocean Territory
🇳🇴 Norska: Flagget til Britisk landområde i det indiske hav
🇩🇰 Danska: Britisk territorium i Det Indiske Ocean flag
🇫🇮 Finska: Brittiläisen Intian valtameren alueen lippu

Kopiera och använd emoji 🇮🇴

Om du vill kopiera emojin brittiska territoriet i indiska oceanen-flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F1EE 1F1F4

HTML-kod:   🇮🇴

Andra emojis i gruppen "flaggor"