Emoji 🇪🇬 - Egypten-flagga

🇪🇬

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Landet Egypten 🇪🇬

Landet Egypten har länge varit ett populärt resmål för alla som vill uppleva gammal kultur och storslagna underverk, i Egyptens huvudstad Kairo finns ju till exempel de världsberömda Pyramiderna i Giza. Om ni vill läsa mer om Kairo kan vi tipsa om sajten I ❤️Kairo, om ni behöver hjälp med att hitta boende i Kairo har de också en riktigt bra sida för det hotell i Kairo.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji egypten-flagga

Här kan du läsa mer om emojin 🇪🇬. Den huvudgrupp som emojin egypten-flagga hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 268 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just egypten-flagga finns det dock inte några varianter till.

Emoji egypten-flagga på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Egypt flag
🇳🇴 Norska: Flagget til Egypt
🇩🇰 Danska: Egyptens flag
🇫🇮 Finska: Egyptin lippu

Kopiera och använd emoji 🇪🇬

Om du vill kopiera emojin egypten-flagga för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F1EA 1F1EC

HTML-kod:   🇪🇬

Andra emojis i gruppen "flaggor"


Denna sida innehåller annonslänkar till Reklamkungen, Bluebox och Buttericks