Emoji Korsade flaggor

🎌

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji korsade flaggor

Här hittar du emojin korsade flaggor avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin korsade flaggor hör till är Flaggor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 268 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just korsade flaggor finns det dock inte några varianter till.

Emoji korsade flaggor på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin korsade flaggor heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Crossed flags
🇳🇴 Norska: Kryssede flagg
🇩🇰 Danska: Krydsede flag
🇫🇮 Finska: Ristityypit

Kopiera och använd emoji korsade flaggor

Om du vill kopiera emojin korsade flaggor för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji korsade flaggor kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji korsade flaggor

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F38C

HTML-kod:   🎌

Andra emojis i gruppen "flaggor"